Stam

Stam1
Stam2
Stam3
Stam4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Wij zijn een groep jongeren (dames en heren) tussen de 18 en 25. De stam is opgericht om toch het scoutingspel te kunnen blijven spelen wanneer je jeugdlid af bent, vanaf 18 jaar dus. Vele van ons draaien dan ook leiding binnen de vereniging. Wij draaien om de week op vrijdag avond van 21:00 tot 23:00.

Bij de stam maak je je eigen programma’s. Zo kunnen deze programma’s variëren van “Heel de stam bakt” (spin-off van heel Holland bakt) tot een relaxte avond waarin we zelf een hot-tub maken en hier dan ook lekker van gaan genieten. Ook hebben wij onze eigen bar, waar we dan ook geregeld te vinden zijn en waar wij de rest van de vereniging op belangrijke dagen van een natje en een droogje voorzien. Naast deze supergave, volwassen en uitdagende programma’s hebben wij ook één zomerkamp waarin we een week vol met leuke activiteiten en ontspanmomenten tegemoet gaan.

Heb je nu geen ervaring met scouting, maar ben je wel opzoek naar een leuke opvulling voor de vrijdagavond met een nog leukere groep? Neem dan snel contact op met ons, en wie weet heb je binnen de kortste keren een nieuwe vriendengroep erbij!