Verkenners

7
6
4
2
1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Wij zijn de Verkenners, een Scoutinggroep voor jongens van 11 tot 15 jaar oud. Elke zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 organiseren wij een toffe activiteit in de buitenlucht. Van een kampvuur maken, abseilen tot toffe bosspelen en droppings, bij ons vind je het allemaal!

Daarnaast staan er elk seizoen een aantal kampen bij ons op de planning. Zo gaan we aan het begin van het seizoen op Installatieweekend, organiseren we een filmweekend en gaan we met Pinksteren op Intercamp. Tot slot sluiten wij het seizoen af met een super tof zomerkamp!

Tijdens onze opkomsten werken de Verkenners in patrouilles. Iedere patrouille kent een patrouilleleider (PL) en een assistent-patrouilleleider (APL). Dit zijn vaak jongens die al een aantal jaren lid zijn bij de Verkenners en zij geven leiding, sturen aan en helpen de patrouille waar dat nodig is.

Hier wil jij natuurlijk ook bij horen, ben jij niet bang om op avontuur te gaan, schrijf je dan nu in én kom gratis vier keer kijken! Stuur een mailtje naar: verkennersvenray@gmail.com Na de kijkdagen beslis je of je lid wilt worden of niet.

Laat je uitdagen en ontdek Scouting!